TJÄNSTER

Home \ TJÄNSTER

BILD/DESIGN/FILM

Prepress/design

Få har sådan bildkunskap som vi, så vänd dig till oss om du behöver hjälp med färghantering, avancerad bildbearbetning, bildmanipulering och bildoptimering. Dessutom håller vi ordning på och effektiviserar komplexa produktioner med flera språk, versioner och variabler. Grafisk formgivning är en viktig del av vår verksamhet där vi i ett nära samarbete med kund formger det grafiska utseendet.

Bildmanipulering/Färgställning

Vi kan göra i stort sett vad som helst med en bild! Dina önskemål sätter gränserna. Är färgen viktig? Vi färgställer mot fysiska prover.

Bildbank

Stor verksamhet? Svårt att hantera alla produktbilder och alla uppgifter som rör dem? Vi har en onlinetjänst som underlättar. Med ett enkelt klick kan du dela bilderna till andra, beställa retusch/bildmanipulering och ladda ner bilderna i hög- eller lågupplöst utförande. Vi kan även erbjuda dig en demovisning. Kontakta oss för mer info!

Produktfotografering

Alla vi har en smartphone som kan ta bra bilder eller känner någon som kan ta några bra kort med en kamera. Problem med att förlita sig på ”hemsnickrade” lösningar är att oftast offrar man tid, kvalité eller båda. I vår studio fotograferar vi dina produkter eller dina anställda. Vi kan också komma ut till dig och fotografera på plats. Vi har den kunskapen och utrustning som behövs för att se till att alla bilder har maximal kvalité och bäst färg för både webb, film och tryck, samtidigt som du kan vara säkert på att du får dina kort i god tid.

Film

Vi ser det allt mer i sociala medier – filmen tar allt större plats. I en värld där vi tycker att 8 sekunder är orimligt lång tid för att ladda en webbsida, har vi kommit att älska filmen. På bara någon minut och genom bara ett klick har vi fått en uppfattning om ett helt företag, en tjänst eller kanske en rekrytering. Kontakta oss om du vill ha hjälp med video i UHD-teknik.

Vill du se vår kundcase? Titta gärna på vår Youtubekanal!

Scanning

Har du bildmaterial som inte är digitalt? Lugn. Vi hjäper dig med scanning av dia och foton. Vi kan även digitalisera offsetfilmer.

PRINT

Print

Vår erfarenhet av den grafiska branschen (mer än 40 år) gör oss till en pålitlig partner när det gäller allt inom tryck. Vi kan tryck på udda papper, vinyl, tryck i vitfärg, speciella färger, stansat tryck, limbindning av böcker, dekaler, etiketter, mm. Vi kan även fixa dig hårda förpackningar, kartonglådor eller papperspåsar, you name it! Fråga oss, vi har det du vill! Vi har en bred kompetens som garanterar att du får rätt tryckkvalitet, bästa ekonomi och pålitlig leverans.

Webb to print

Web to print är en onlinetjänst där vi lägger upp dina frekventa trycksaker, t.ex. visitkort, kuvert, foldrar och broschyrer. Du beställer enkelt det antal du behöver, till fast pris. Du ändrar själv uppgifter och namn i visitkort och vill du kan även broschyrmaterialet bli dynamiskt så att du kan redigera texter och byta bilder m.m.

Vill du ha en demovisning? Kontakta oss!

EXPONERING/STORFORMAT

Exponering/storformat

Vepor, mässexponering, affischer, beachflaggor, rollups, konstutställningar, udda saker att fixera på väggen… Vi har lösningen och hanterar de flesta format, för såväl inomhus- som utomhusexponering. Vi är även Expolinc återförsäljare vilket innebär att vi använder oss av de bästa materialen när vi trycker våra exponering/storformat lösningar. Exponering av ditt varumärke är i goda händer hos oss!

Läs mer på http://www.expolinc.com/sv/

Mässplanering

Det händer allt ofta att du blir upptagen med alla uppgifter din verksamhet kräver och planering av mässexponering halkar efter. Risken är att du upprepar samma misstag varje gång du deltar i en mässa och inte drar maximal nytta av ditt deltagande. Lyckligtvis finns vi här. Vi har en andel kunder som vänder sig till oss varje år för att utföra en planering av sina montrar. Tillsammans tar vi fram design för montern och ser vi till att alla texter och bilder lever upp till företagets bästa rykte och sticker ut ur mängden på ett balanserat sätt. Prata med oss och bli en till nöjd mässkund!

Webbtjänster

Webbsida

Vi har lång erfarenhet av att skapa webbsidor som är lättskötta och stilrena. Allt börjar med en idé. Vi är med dig hela vägen fram tills vi når målet: Allt från brainstorming, till design, kodning, anpassning av webbsidan till dina behov och budget samt lansering in house. Vi levererar en komplett lösning med möjlighet till vidare support. Kontakta oss så berättar vi mer!

E-handel

Vi har starka argument och bra referenser inom e-handel. Hos oss kan du bara slappna av då vi ser till att du får allt du behöver för att fokusera på att driva din verksamhet, inte släcka små bränder som rör din webbutik. Vi har lång erfarenhet av att skräddarsy webbutiker som passar dina egna behov och hjälper dig nå dina försäjningsmål. För att göra detta räknar vi med en del verktyg såsom testmiljö, flera dagliga backups, anpassade hostingspaket, skottsäker skydd mot olika attacker, anpassad reglering av minnet på server, mm.

Hosting tjänster

Trött på sega hemsidor? Det beror ofta på ditt webbhotell. Förlorar du intäkter pga långsam webbshop eller pga återkommande fel/attacker i din server? Ge din WordPress webbsida/Woocommerce webbutik bästa möjliga hem! Vi erbjuder säkra och snabba hosting tjänster, med tillförlitliga backup system och skydd mot attacker (Vi ser till att din webbsida/webbutik blir fixad och säkrad igen utan kostnad). Har du tidigare suttit fast i långa avtal med leverantörer du inte ens vill ha? Hos oss finns inga bindningstider!

Support

Vi är rätt partner för dig som letar en leverantör som är expert på webbsidor och e-handel. Vi levererar endast det bästa, och vi är experter på det vi levererar. Vi kan erbjuda dig den skräddarsydda lösningen du behöver, och om du behöver hjälp så finns vi alltid här, dygnet runt, året om!

Digitalmarknadsföring

Självklart hjälper vi dig även med att marknadsföra dina produkter och tjänster på den digitala arenan. Saker och ting må vara enkla att göra men ibland kan det vara svårt att få tiden att räcka till. Vi kan sköta eller hjälpa till med hantering av sociala medier, sökoptimering, reklamkampanjer, film eller fotografering av produkter/tjänster, nyhetsbrev, mm. Någon måste ändå göra det. Hos oss kan du alltid räkna med att det blir av, med en plan och till ett rimligt pris.

Bildbank

Stor verksamhet? Svårt att hantera alla produktbilder och alla uppgifter som rör dem? Vi har en onlinetjänst som underlättar. Med ett enkelt klick kan du dela bilderna till andra, beställa retusch/bildmanipulering och ladda ner bilderna i hög- eller lågupplöst utförande. Vi kan även erbjuda dig en demovisning. Kontakta oss för mer info!

Fotoböcker/kalendrar

Skapa dina personliga och roliga fotoprodukter snabbt och enkelt (online). Bevara dina bästa minnen i en vackert bunden fotobok, inred hemmet med en personlig canvastavla eller beställ årets mest uppskattade present – en fotokalender med dina egna bilder.

Rapportering

Vi kan även sammanställa uppföljningen som en skriftlig rapport som kan användas vid strategiska beslut och som underlag för planering av framtida uppdrag, satsningar eller tredje part. Detta hjälper dig även att få en helhetsbild av din satsning.

Sociala medier

Alla framgångsrika företagare vet att man gör bäst i att göra det man kan bäst. Kan du inte eller hinner du inte riktigt hantera ditt företags sociala medier eller nyhetssidor? Vi ger dig en chans! Hos oss kan du hitta kompetens för att utbilda dig inom ämnet eller helt enkelt hjälpa dig med att hantera nyhetssidor eller sociala medier. Allt ifrån schemaläggning av nyheter/inlägg, till kundsupport, bildhantering, utformning och utförande av kampanjer, mm. Den som inte syns finns inte, men allra bäst är att synas bra!

SEO/Google

Det räcker inte längre att ha en bra webbsida utan man måste också synas på rätta sättet. I en värld där sökmotorerna ständigt ändrar på spelreglerna för att synas högt upp på sina sökresultat, är det viktigt att hänga med! Vi ser till att din webbsida alltid uppfyller de mest grundläggande villkor för att sökmotorer ska kunna hitta och katalogisera din webbsida på ett korrekt sätt. Utöver det kan vi arbeta specifikt med målet att förbättra resultatet dina presumtiva kunder får vid varje sök. Vi jobbar inte ensidig utan vi jobbar på alla fronter: hantering av texter, betalda kampanjer, hantering av hosting hastighet, mm.