Videon - det perfekta materialet

Home \ NYHETER \ Videon – det perfekta materialet
Presentationsfilm för Pappersgrossisten

Videon är det perfekta materialet du letar efter och ligger helt rätt i tiden. Videon går att använda i marknadsföringssyfte, sociala medier, TV och som exponerings- och mässmaterial. Genom engagerade filmer, långa som korta, kan du ta dig långt. Möjligheterna är oändliga!

Vi vill tipsa dig om att filma i UHD format. Det gör att videon får en förlängd livslängd inför den nya tekniken som är på väg in och som snart blir standard.

Presentationsfilm, en utmärkt start

En presentationsfilm ger dina kunder en bra inblick i vad just ni jobbar med. Skapa filmen bestående av bildspelsformat med foto eller unika effekter. Experimentera med videotagningar i olika miljöer så får du snabbt ett innehåll som passar er.

Presentationsfilmen nedan för Bendex är gjord med tagningar i olika miljöer, blandat med bildspel och bra effekter.

Produktionsfilm, bra säljmaterial

Finns det en viss del inom företaget eller något annat du vill lyfta fram? Presentera din nyhet eller informera om något. Varför inte presentera din personal inom ett visst område? Filmen kan gärna vara i berättelseform och användas som försäljnings- och exponeringsmaterial med obegränsat antal visningar.

Gör som Horda Stans och presentera det genom en produktionsfilm.

Nya regler på Facebook ger filmen fördel

I början av året presenterade Facebook en förändring gällande sina regler. Så småningom kommer statusuppdateringar från vänner och familj att prioriteras i användarnas flöde, vilket gör att företagssidor får svårare att nå fram.

Publicering av rörligt material är den typ av uppdatering som nu rankas och kommer rankas högst. Långa engagerade videos rankas högre än korta. Publicera direkt på Facebook istället för att länka till andra webbplatser. I de fall som du länkar så behöver du se till att webbsidan är användarvänlig och innehåller relevant och intressant information.

Lycka till!

RELATED POSTS