E-handel, webbutik eller webbshop

Tips om e-handel - Fyra Punkter AB - Mediapartner att lita på
Tips om e-handel - Fyra Punkter AB - Mediapartner att lita på

Ska du starta en e-handel, en webbshop men du vet inte vart du ska börja?

Vi rekommenderar WordPress som är enkelt och flexibelt att använda. I WordPress finns även enkla plugins för att öka SEO, det vill säga sökmotoroptimeringen som gör det lätt att hitta dig.

De viktigaste frågorna du måste ställa dig är:

Vad ska du sälja? Idag kan man sälja i stort sett allting. Produkter, tjänster, utbildningar, digitala produkter eller kundanpassade produkter, bokningar, och så vidare. Oavsett vad du vill sälja är det viktigt att beskriva produkter och tjänster kortfattat och relevant. Bra produktbilder är grundläggande för en lyckad försäljning. Det är värt att investera i en bra produktfotografering.

Till vem vill du sälja? Tänk igenom hur din typiska kund ser ut. Ta fram en persona: Det är en fiktiv kund som representerar din målgrupp. Allt för att rikta budskap och tonalitet på din webbsida för att nå fram. Med vår kunskap och erfarenhet kan vi hjälpa dig med denna process.

Hur ska du nå dina potentiella kunder? Vilka sökord använder din målgrupp? SEO anpassningen och rätt typ av annonsering på de rätta kanalerna är otroligt viktigt för att dina kunder ska hitta dig. Sättet att annonsera har förändrats radikalt de senaste 5 åren. Tänk till exempel vad en videoreklam på 15 sekunder, som man inte kan hoppa över, kan göra för din försäljning.

Marknadsföring. Marknadsföring är inte bara annonser. Det är även att ha en välvårdad relation med dina kunder. Allting ifrån support efter försäljning till fina förpackningar. Från återkopplande nyhetsbrev/sms-kampanjer till flygblad  i  paketet med en hälsning, ett erbjudande eller rabatt för nästkommande köp, och så vidare. Vi har både kunskapen, tekniken och logistiken för att hjälpa dig att komma igång eller utveckla din online försäljning.

Har du varken tid eller lust med det tekniska kring en webbshop? Eller tiden att tänka igenom din marknadsstrategi? Kontakta oss så kan vi göra det jobbet åt dig. Vi kan skräddarsy och underhålla din webbshop helt eller delvis.

Vilket som passar dig.

Kom igång och kontakta

null

João Figueiredo

Projektledare Webb / Digital Marknadsföring

E-post: jf@fyrapunkter.se
Mobil: 072-240 86 36