Printtips

Print - Fyra Punkter AB - Mediapartner att lita på
Print - Fyra Punkter AB - Mediapartner att lita på

Det finns undersökningar som visar att vi föredrar att läsa tryckt text framför digital. Vi som livnär oss på trycksaker blir glada över den sortens information. Här har vi samlat lite tips kring trycksaker.

 1. Är trycksaken död?
  Man kan tycka vad man vill om trycksaker men en sak är klar. Trycksaken är inte död. Långt ifrån! Faktum är att en trycksak ger färre distraktioner än en digital text. Till digitala texter har vi ett ytligt förhållande. Det betyder att vi har vant oss vid att skumma igenom texter. Vi är inte heller lika uppmärksamma mot digitala texter eftersom vi matas med dessa när helst vi handskas med telefonen, datorn eller läsplattan.
  Ren information, oavsett område, uppfattas bättre när den är tryck på papper.Ta gärna del av undersökningen där trycksaker ställs mot digital text.
 2. Print on demand
  Det är dags att uppdatera prislistan men där ligger mängder med gamla exemplar kvar. Detsamma gäller produktkatalogen. Det tar emot att slänga, det är ju ändå en investering som har gjorts. Ekonomiskt men också varumärkesmässigt. Vilken tur då att Print on demand finns. Print on demand är vad det betyder. Tryck vid begäran. Det betyder alltså att du endast trycker den volym du faktiskt har behov av, just när du behöver den. På det viset reduceras spill och lagerkostnader samtidigt som trycksakens innehåll alltid är aktuellt. Du investerar alltså i aktuellt material som kräver mindre lagerplats. Positivt för ditt företag men också för miljön.
 3. Design av trycksaker
  Fyra Punkter fungerar som en förlängd inhouseavdelning. Eller en reklambyrå. Vi fungerar gärna som ditt bollplank om du vill ta fram ditt marknadsmaterial själv. Eller så ger du oss taktpinnen och vi förvandlar dina tankar och önskemål till säljande och informativa trycksaker. Blir det bråttom kan du vara lugn. Vår digitala tryckpress ordnar det mesta med blixtens hastighet.
  Läs gärna mer om vårt erbjudande om design/bild/film

Kom igång och kontakta

null

Tobbe Carlsson

Sälj / Print / Projektledning

E-post: tobbe@fyrapunkter.se
Mobil: 070-538 08 30