Stor succé med mässmontrar made by Fyra Punkter

Tips om mässor - Fyra Punkter AB - Mediapartner att lita på

Många av våra kunder deltar ofta på ELMIA Subcontractor i Jönköping, som är en av Europas viktigaste mässor. Att delta i mässan är för många en självklarhet, men att veta hur man ska synas kan kännas som en stor utmaning. Det är precis här vi kan göra viktiga insatser för våra kunder!

Det är roligt att kunna vara med under processen och se ett koncept växa fram inför ett så pass stort evenemang som ELMIA Subcontractor. Medan vissa kunder bara behöver lite hjälp med några små insatser, såsom uppdaterade trycksaker några dagar innan mässan, börjar andra förbereda sig betydligt tidigare och även på bredare front: Webbsidan ska moderniseras, grafiska profilen ska ses över, satsningar sker på både sociala medier, nyhetsbrev eller även film. På tryckfronten vill vissa kunder ha helt nya trycksaker och några ber oss även att designa en ny monter från grunden.

Längs vägen hittar vi lösningar till många utmaningar, men det är också väldigt kul att åka upp till mässlokalen och kunna se ett fungerande koncept på plats. Ett koncept som har vår kunskap, engagemang och insats.

Tack alla ni som tror på oss!

Kom igång och kontakta

null

Johan Olsson

Design / Prepress / Projektledning

E-post: johan@fyrapunkter.se
Mobil: 070-559 83 31