WordPress: enkelt, obegränsat, skalbart, SEO, webbshop, gratis

Wordpress - Fyra Punkter AB - Mediapartner att lita på
Wordpress - Fyra Punkter AB - Mediapartner att lita på

Wordpress har inga gränser, du är obunden och fri. Programvaran är gratis, enkelt att använda och enkelt att lära sig. Det enda du behöver som kan kosta pengar är en domän, ett webbhotell och eventuellt vår hjälp.

WordPress är populärt på marknaden

WordPress är en av de mest populära CMS:et (content management system) på marknaden och används på miljontals hemsidor över hela världen, även bland kända varumärken såsom Adidas och Ford. Det säger en hel del bara det. WordPress är framförallt flexibelt och enkelt att använda samtidigt som du kan använda avancerade tekniker. Det bästa är att WordPress passar både det lilla företaget som det stora och som inte spricker i sömmarna när du växer vidare.

WordPress teman och tillägg

Det finns tusentals mallar, eller teman som hjälper dig vid uppbyggnaden av din webbplats. Givetvis finns mer avancerade teman där det krävs en del kodning för att få just din unika webblösning. Oavsett vilken mall man använder kan man alltid göra anpassningar så att din webbsida ser och upplevs unik. På så sätt finns det otaliga mängder tillägg som erbjuder den funktion du behöver: e-handel, bokning, sociala medier, språk, med flera. Man kan installera det som passar din webbsida bäst eller kombinera så att man kan jobba bredare.

Inbyggd SEO i WordPress

En stor fördel med WordPress är att sökmotorerna älskar WordPress struktur och programmering. Bara genom att välja WordPress slipper du mycket SEO-arbete som du annars skulle vara tvungen att göra. Sökmotoroptimeringsarbetet är också enkelt via tillägg. Det finns givetvis olika SEO-tillägg beroende på vad man vill åstadkomma. Man kan till exempel koppla webbsidan med Googles tjänster helt kostnadsfritt och med några få knapptryck.

Till vilka sidor fungerar WordPress?

Förutom ”vanliga” webbsidor används ofta WordPress till

  • Portfolio-sidor
  • Bloggar
  • Webbshop
  • Fotogallerier
  • Medlemssidor

Självklart vill vi hjälpa dig att skapa en webbsida som speglar ditt varumärke. Vi kan flytta din befintliga webbplats till WordPress. Vi kan sköta underhållet helt eller delvis, du väljer själv vilket som passar din vardag bäst.

Kom igång och kontakta

null

João Figueiredo

Projektledare Webb / Digital Marknadsföring

E-post: jf@fyrapunkter.se
Mobil: 072-240 86 36